Κάθε διοργάνωση, έτσι και το Galatsi Night Run, θα πραγματοποιηθεί με επιτυχία μόνο με την μεγάλη και ενεργό συμμετοχή των εθελοντών.
Έλα κι εσύ μαζί μας, γίνε Εθελοντής και βοήθησέ μας.

Πώς μπορείς να προσφέρεις;

Πριν τον αγώνα:

Γραμματείες παραλαβής πακέτων συμμετοχής
Λίγο πριν την διοργάνωση θα λειτουργήσουν οι γραμματείες παραλαβής των πακέτων συμμετοχής των δρομέων.

Την ημέρα του αγώνα:

Περίπτερο ενημέρωσης
Την ημέρα της διοργάνωσης θα λειτουργήσει περίπτερο ενημέρωσης, κοντά στον χώρο εκκίνησης. Αν σου αρέσει να έρχεσαι σε επαφή με πολλούς ανθρώπους δήλωσε συμμετοχή ως εθελοντής στο περίπτερο ενημέρωσης. Στα περίπτερο οι εθελοντές ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους για τους αγώνες και δίνουν πληροφορίες.

Γραμματεία παραλαβής πακέτων συμμετοχής
Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει κατ’ εξαίρεση η γραμματεία παραλαβής, κοντά στον χώρο εκκίνησης, μόνο για τους συμμετέχοντες  που θα μεταβούν από μακρινές αποστάσεις.

Δείκτες κατεύθυνσης
Σε κομβικά σημεία της διαδρομής των αγώνων, οι εθελοντές μας παρακολουθούν, ελέγχουν και κατευθύνουν την πορεία των συμμετεχόντων. Επίσης παρέχουν οδηγίες σχετικά με το υπόλοιπο της διαδρομής.

Διανομή Νερού
Σε σημεία της διαδρομής των αγώνων υπάρχουν σταθμοί παροχής νερού στους δρομείς.

Υπεύθυνοι Φύλαξης Προσωπικών Αντικειμένων
Οι εθελοντές – υπεύθυνοι της φύλαξης προσωπικών αντικειμένων παραλαμβάνουν πριν τις εκκινήσεις των αγώνων τα προσωπικά αντικείμενα των συμμετεχόντων. Τα αποθηκεύουν με τάξη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και τα παραδίδουν πάλι στους συμμετέχοντες μετά τον τερματισμό τους.

Υπεύθυνοι Αναμνηστικών μεταλλίων και δώρων
Οι εθελοντές – υπεύθυνοι των αναμνηστικών μεταλλίων και δώρων – δίνουν το μετάλλιο και τα δώρα στους συμμετέχοντες που τερματίζουν στον αγώνα

Υπεύθυνοι Έναρξης και Τερματισμού
Οι εθελοντές – υπεύθυνοι της έναρξης – τερματισμού ενημερώνουν τους συμμετέχοντες για το πού πρέπει να κατευθυνθούν, ελέγχουν την ροή των συμμετεχόντων, εντοπίζουν τους πρώτους που τερματίζουν, εμψυχώνουν τους συμμετέχοντες κατά την αφετηρία αλλά και τον τερματισμό τους.

Εμψύχωση Δρομέων
Οι εθελοντές εμψυχωτές θα βρίσκονται σε κομβικά σημεία της διαδρομής του αγώνα ενισχύοντας την προσπάθεια των δρομέων να τερματίσουν.

Αποκατάσταση Χώρου
Αφού τελειώσουν οι αγώνες εμείς μένουμε για να τακτοποιήσουμε τον χώρο του event! Αν το θέλεις, μπορείς να βοηθήσεις.