Οι μπανάνες Dole υποστηρίζουν το 1ο Galatsi Night Run

Σε λιγότερο από μια εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση νυχτερινού τρεξίματος “1ο Galatsi Night Run” και για τις αυξημένες ενεργειακές ανάγκες των συμμετεχόντων η Οργανωτική Επιτροπή ένωσε τις δυνάμεις με την Dole Hellas η οποία θα παρέχει τις υπέροχες μπανάνες της.

Έτσι λοιπόν όσοι συμμετέχουν το βράδυ της 1ης Ιουνίου, με το πέρας της προσπάθειάς τους, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και να αναπληρώσουν φυσικά τις δυνάμεις τους με τις γευστικές και φρέσκες μπανάνες Dole.

Dole Hellas

Η Dole Hellas, ιδρύθηκε το 1993 και είναι μέλος του παγκόσμιου ομίλου Dole (Dole Group) που αποτελεί τη Νο 1 εταιρεία φρούτων στον κόσμο. Διαθέτει στην ελληνική αγορά μεγάλη ποικιλία φρούτων υψηλότατων ποιοτικών προδιαγραφών. Πιο συγκεκριμένα: Μπανάνες, βιολογικές μπανάνες, μπανανίτο (baby bananas), ανανάδες, μήλα, αχλάδια, πορτοκάλια, σταφύλια, μάνγκο, ακτινίδια, βανίλιες κ.ά. Ως εκ τούτου, η Dole Hellas είναι αυτήν την στιγμή η μοναδική εταιρεία που μπορεί να κάνει μια ολοκληρωμένη πρόταση φρούτων και να καλύψει και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Η Dole ελέγχει απόλυτα όλα τα στάδια παραγωγής και διανομής των προϊόντων της. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο έχει επενδύσει σε δικές της φάρμες έτσι ώστε να ελέγχει απόλυτα και σταθερά την ποιότητα των προϊόντων της, καλύπτοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την όλο και αυξανόμενη ζήτηση.

Επιπλέον, απαντώντας στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή επενδύει ιδιαίτερα στα οργανικά προϊόντα. Η Dole Hellas εισάγει εβδομαδιαία βιολογικές μπανάνες ειδικά συσκευασμένες για να διατηρούνται καλύτερα και να προστατεύεται το προϊόν καθώς επίσης και να είναι εύκολα αναγνωρίσιμος από τον καταναλωτή.

Με σκοπό την εκπαίδευση του κοινού και τη στήριξη του εμπορικού της δικτύου στην ελληνική αγορά, η Dole διεξάγει όλα αυτά τα χρόνια ενέργειες επικοινωνίας σε όλα τα εμπορικά κανάλια. Στο πλαίσιο των κοινωνικών της δραστηριοτήτων και έχοντας ως γνώμονα το γεγονός ότι τα προϊόντα της έχουν μόνο θετική συμβολή στην υγεία του κόσμου, πολλές από αυτές τις ενέργειες πραγματοποιούνται σε σημεία όπως χώροι άθλησης, σχολεία κ.ά. όπου η ανάδειξη των στοιχείων της υγιεινής διατροφής και ευεξίας είναι επιβεβλημένη.

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι συνυφασμένη με την ποιότητα που προσφέρει στους καταναλωτές κάτω από την  επωνυμία Dole. Το μότο «ποιότητα, ποιότητα, ποιότητα» του ιδρυτή της εταιρείας, James Dole, ακολουθείται πιστά σε όλα τα χρόνια της ιστορίας της. Σε αυτό ταιριάζει απόλυτα  και το βασικό της μήνυμα «Dole makes you feel good» που αντικατοπτρίζει και τον σεβασμό της εταιρείας προς τους καταναλωτές και την προσήλωσή της στην προσφορά ποιοτικών προϊόντων σε αυτούς.

Περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την διοργάνωση υπάρχουν στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης και ειδικότερα στο πεδίο Προκήρυξη.

Αποστάσεις αγώνων

–  5 χλμ
–  Παιδικός αγώνας 1 χλμ (Δημοτικά σχολεία Γαλατσίου Δ΄ – ΣΤ΄)

Αφετηρία και Τερματισμός στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου – ΠΑΛΑΙ. Η διαδρομή των 5 χλμ διατρέχει τον κεντρικό οδικό άξονα του δήμου Γαλατσίου, τη Λ. Βεϊκου, ενώ η παιδική διαδρομή κινείτε αποκλειστικά εντός του περιβάλλοντα χώρου του ΠΑΛΑΙ.

Το “1ο Galatsi Night Run” αποτελεί διοργάνωση του Δήμου Γαλατσίου και θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Galatsi Runners (Αθλητικός Σύλλογος Δρομέων Γαλατσίου). Την τεχνική επιμέλεια και υλοποίηση της διοργάνωσης έχει αναλάβει η MySportEvent.

Το “1ο Galatsi Night Run” πραγματοποιείτε  στο πλαίσιο της προώθησης της συμμετοχής των δημοτών και κατοίκων του Δήμου Γαλατσίου στον αθλητισμό και τη σωματική άσκηση, καθώς και της ανάδειξης και αξιοποίησης του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου – ΠΑΛΑΙ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο info@galatsinightrun.gr.

Διαρκής ενημέρωση για το 1ο Galatsi Night Run παρέχεται:

Στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης:  www.galatsinightrun.gr

Από τις σελίδες social media της διοργάνωσης:

fb: https://www.facebook.com/galatsinightrungr/

Instagram: https://www.instagram.com/galatsinightrungr/

Η Οργανωτική Επιτροπή