Η Naturals υποστηρίζει το 1ο Galatsi Night Run

Η Οργανωτική Επιτροπή του νυχτερινού αγώνα τρεξίματος ¨1ο Galatsi Night Run¨ ανακοινώνει την συνεργασία με την Naturals. Οι συμμετέχοντες δρομείς, μετά την προσπάθειά τους και μετά τον τερματισμό τους, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον φυσικό χυμό Frutex .

Από την καρδιά των φρούτων!

0% Sugar Added

Είμαστε υπερήφανοι για τη διαχείριση εκτεταμένων καλλιεργειών που αφιερώνονται στην παραγωγή 100% φυσικών ποτών. Βεβαιωνόμαστε επίσης ότι το ταξίδι των ποτών μας ξεκινά ακριβώς από τις ρίζες. Το μεγαλύτερο μέρος των πρώτης ποιότητας φρούτων μας καλλιεργείται και συλλέγεται με προσοχή απευθείας από τις δικές μας καλλιέργειες. Από την έναρξη έως την κατανάλωση, επιβλέπουμε προσεκτικά ολόκληρη τη διαδικασία, με τη μεταχείριση και την αγάπη προς τα φρούτα που βρίσκονται στα ποτά μας. Αυτή η δέσμευση στον έλεγχο ποιότητας εξασφαλίζει ότι σας εξυπηρετούμε όχι μόνο με ένα δροσερό ποτό αλλά και με τη διαβεβαίωση ότι κάθε γουλιά εμπνέεται από την καλαισθησία των φυσικά καλλιεργημένων και μεταχειρισμένων φρούτων. Στην Natural, αφιερωνόμαστε στο να σας παρέχουμε τον καλύτερο και πιο υγιεινό ποτό, απευθείας από τις προσεκτικά διαχειριζόμενες καλλιέργειες μας στο ποτήρι σας.

Η Φιλοσοφία της εταιρείας Naturals

Παρασκευάζουμε στην Ελλάδα, από τα καλύτερα φυσικά και βιολογικά υλικά, τα δικά μας προϊόντα Naturals. Χειροποίητα, άριστης ποιότητας και με καινοτόμους, απολαυστικούς γευστικούς συνδυασμούς, ανανεώνουν τις διατροφικές τάσεις και έχουν κερδίσει επάξια μια θέση στην καρδιά των καταναλωτών.

Αξιοποιώντας τη γνώση μας για την ελληνική και διεθνή αγορά φυσικών και υγιεινών προϊόντων, επιλέγουμε για σας τα καλύτερα. Προϊόντα που ικανοποιούν τα υψηλά στάνταρ μας και ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους, κερδίζοντας τους όλο και πιο απαιτητικούς καταναλωτές του σήμερα.

Δείτε όλα τα προϊόντα στο Naturals.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ.: 211 4056266 ή συμπληρώστε online τη φόρμα με τα προϊόντα που ενδιαφέρουν το κατάστημά σας.

 Ακολουθήστε την Naturals στα social

https://www.facebook.com/Naturalsnacksgr

https://www.instagram.com/naturalsnacksgr

Περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την διοργάνωση υπάρχουν στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης και ειδικότερα στο πεδίο Προκήρυξη.

Αποστάσεις αγώνων

–  5 χλμ

–  Παιδικός αγώνας 1 χλμ (Δημοτικά σχολεία Γαλατσίου Δ΄ – ΣΤ΄)

Αφετηρία και Τερματισμός στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου – ΠΑΛΑΙ. Η διαδρομή των 5 χλμ διατρέχει τον κεντρικό οδικό άξονα του δήμου Γαλατσίου, τη Λ. Βεϊκου, ενώ η παιδική διαδρομή κινείτε αποκλειστικά εντός του περιβάλλοντα χώρου του ΠΑΛΑΙ.

Το ¨1ο Galatsi Night Run¨ αποτελεί διοργάνωση του Δήμου Γαλατσίου και θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Galatsi Runners (Αθλητικός Σύλλογος Δρομέων Γαλατσίου). Την τεχνική επιμέλεια και υλοποίηση της διοργάνωσης έχει αναλάβει η MySportEvent.

Το ¨1ο Galatsi Night Run¨ πραγματοποιείτε  στο πλαίσιο της προώθησης της συμμετοχής των δημοτών και κατοίκων του Δήμου Γαλατσίου στον αθλητισμό και τη σωματική άσκηση, καθώς και της ανάδειξης και αξιοποίησης του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου – ΠΑΛΑΙ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο info@galatsinightrun.gr.

Διαρκής ενημέρωση για το 1ο Galatsi Night Run παρέχεται:

Στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης:  www.galatsinightrun.gr

Από τις σελίδες social media της διοργάνωσης:

fb: https://www.facebook.com/galatsinightrungr/

Instagram: https://www.instagram.com/galatsinightrungr/

Η Οργανωτική Επιτροπή