Τελικά αποτελέσματα και διπλώματα συμμετοχής για το 1ο Galatsi Night Run

Την 1η Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Γαλατσίου η διοργάνωση νυχτερινού τρεξίματος ¨1ο Galatsi Night Run¨.

Η Οργανωτική Επιτροπή, μετά και τους απαραίτητους ελέγχους και αναμονή για πιθανές ενστάσεις, ανακοινώνει τα οριστικά αποτελέσματα της διοργάνωσης.

Τα τελικά αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί και είναι διαθέσιμα στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα μπορούν να αναζητηθούν: Αρχική σελίδα – Μενου Αποτελέσματα. Αυτόματα οδηγούνται στην πλατφόρμα αποτελεσμάτων της My Sportevent.

Κατά την είσοδο στα αποτελέσματα, μπορεί ο κάθε συμμετέχων να αναζητήσει με φίλτρα το όνομά του. Πατώντας πάνω στο όνομά του εισέρχεται στην προσωπική καρτέλα του και υπάρχει η δυνατότητα να γίνει λήψη του διπλώματος συμμετοχής ή εκτύπωσής του.

Στο δίπλωμα συμμετοχής αναγράφετε το Ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα, ο χρόνος επίδοσης και η σειρά κατάταξης.

Τα τελικά αποτελέσματα επίσης υπάρχουν και στον σύνδεσμο: https://results.mysportevent.gr/results.php?id=20240037&rc=

Το ¨1ο Galatsi Night Run¨ πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Γαλατσίου στο πλαίσιο της προώθησης της συμμετοχής των δημοτών και κατοίκων του στον αθλητισμό και τη σωματική άσκηση, καθώς και της ανάδειξης και αξιοποίησης του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου – ΠΑΛΑΙ. Πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Galatsi Runners (Αθλητικός Σύλλογος Δρομέων Γαλατσίου). Την τεχνική επιμέλεια και υλοποίηση της διοργάνωσης είχε αναλάβει η MySportEvent.

Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του ¨2ο Galatsi Night Run¨, που αναμένεται ακόμα ποιο εντυπωσιακό και ρεκόρ συμμετοχής!!!

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο info@galatsinightrun.gr.

Διαρκής ενημέρωση για το 1ο Galatsi Night Run παρέχεται:

Στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης:  www.galatsinightrun.gr

Από τις σελίδες social media της διοργάνωσης:

fb: https://www.facebook.com/galatsinightrungr/

Instagram: https://www.instagram.com/galatsinightrungr/

Η Οργανωτική Επιτροπή