Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Galatsi Night Run

Το βράδυ της 1ης Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στον Δήμο Γαλατσίου η διοργάνωση νυχτερινού τρεξίματος “1ο Galatsi Night Run”, με συμμετοχή ενηλίκων καθώς και παιδιών δημοτικού σχολείου (Δ΄-ΣΤ΄τάξη).

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Περίπου 1100 εγγραφές ενηλίκων στα 5 χλμ, εκ των οποίων 900 συμμετείχαν και είχαμε 810 τερματισμούς. Επίσης είχαμε την συμμετοχή 100 παιδιών στην απόσταση των 1000 μέτρων, η οποία πραγματοποιήθηκε περιμετρικά του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου – ΠΑΛΑΙ, σε ασφαλές και φυλασσόμενο περιβάλλον.

Εκτός της μεγάλης συμμετοχής αθλητών και αθλούμενων, άλλο αέρα έδωσε η παρουσία πολλών Πρωταθλητών. Ξεχώρισαν οι παρουσίες του Γιώργου Μίνου και της Παναγιώτας Βλαχάκη, η οποία μάλιστα αυτές τις ημέρες συμμετέχει στην αποστολή της Εθνικής ομάδας στίβου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου της Ρώμης και θα αγωνιστεί στον Ημιμαραθώνιο.

Οι εκκινήσεις δόθηκαν στις 20:30 για τον παιδικό αγώνα των 1000 μέτρων και στις 20:45 για τους ενήλικες στην απόσταση των 5 χλμ.

Εντυπωσιακή η στιγμή της εκκίνησης, καθώς το ποτάμι των 900 δρομέων περνούσε κάτω από την αψίδα της εκκίνησης, πριν απλωθεί στην Λεωφόρο Βείκου.

Υπό τους ήχους της μουσικής, που έδινε παλμό και ενθουσιασμό στους θεατές, σε περίπου 15 λεπτά άρχισαν οι πρώτοι τερματισμοί.

Οι τρεις πρώτοι νικητές στα 5 χλμ

Άνδρες

1              ΜΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ M                            00:16:03.753       00:16:03.091

2              ΣΟΥΚΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ           00:16:27.519       00:16:26.914

3              ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ                  00:17:33.343       00:17:32.222

Γυναίκες

1              VLACHAKI PANAGIOTA                  00:18:52.923       00:18:50.605

2              ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΓΟΡΙΤΣΑ                00:20:33.577       00:20:32.911

3              ΚΑΠΕΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ             00:20:41.844       00:20:38.838

Με τον τερματισμό και των τελευταίων αθλητών, σε περίπου μια ώρα από την στιγμή της εκκίνησης, άρχισαν οι απονομές των κυπέλλων στους νικητές της γενικής κατηγορίας καθώς και στις ηλικιακές κατηγορίες.

Τα ανεπίσημα αποτελέσματα: https://results.mysportevent.gr/results.php?id=20240037&rc=

Τις επόμενες ημέρες, σε αναμονή ενστάσεων και παρατηρήσεων, θα ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα.

Με την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κατεβάσουν σε ηλεκτρονική μορφή το πιστοποιητικό συμμετοχή τους.

Με την λήξη της διαδικασίας των απονομών, έπεσε η αυλαία της διοργάνωσης, η οποία χαρακτηρίστηκε από όλους ως άκρως επιτυχημένη.

Για την επιτυχία της διοργάνωσης εργάστηκαν και συνεργάστηκαν πολλοί άνθρωποι και υπηρεσίες.

Καταρχάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολλούς και υπέροχους εθελοντές. Θα το πούμε ξανά και ξανά. Χωρίς αυτούς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί καμία διοργάνωση.

Στην Ελληνική Αστυνομία και ειδικότερα στο τμήμα Τροχαίας Αθηνών και στο Τμήμα Τροχαίας Νέας Ιωνίας, για την πολύτιμη συμβολή τους, στο απαραίτητο κλείσιμο των οδών, ώστε να πραγματοποιηθεί με πλήρη ασφάλεια η διοργάνωση.

Στους Χορηγούς – Υποστηρικτές, για την προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών στην διοργάνωση.

Τους οδηγούς της δημοτικής συγκοινωνίας που μετέφεραν με το λεωφορείο τους εθελοντές στα πόστα τους.

Όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Γαλατσίου για την πολύτιμη βοήθεια και τις λύσεις που έδιναν σε οτιδήποτε πρόκυπτε.

Το 1ο Σώμα Προσκόπων Γαλατσίου για την πολύτιμη βοήθειά τους σε πολλά πόστα.

Το ¨1ο Galatsi Night Run¨ πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Γαλατσίου στο πλαίσιο της προώθησης της συμμετοχής των δημοτών και κατοίκων του στον αθλητισμό και τη σωματική άσκηση, καθώς και της ανάδειξης και αξιοποίησης του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου – ΠΑΛΑΙ. Πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Galatsi Runners (Αθλητικός Σύλλογος Δρομέων Γαλατσίου). Την τεχνική επιμέλεια και υλοποίηση της διοργάνωσης είχε αναλάβει η MySportEvent.

Σε αναμονή της ανακοίνωσης της ημερομηνίας διεξαγωγής του ¨2ο Galatsi Night Run¨, που αναμένεται ακόμα ποιο εντυπωσιακό και ρεκόρ συμμετοχής!!!

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο info@galatsinightrun.gr.

Διαρκής ενημέρωση για το 1ο Galatsi Night Run παρέχεται:

Στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης:  www.galatsinightrun.gr

Από τις σελίδες social media της διοργάνωσης:

fb: https://www.facebook.com/galatsinightrungr/

Instagram: https://www.instagram.com/galatsinightrungr/

Η Οργανωτική Επιτροπή