Σημαντικές πληροφορίες για το 1ο Galatsi Night Run

Λίγες μέρες απομένουν πριν την εκκίνηση του νυχτερινού αγώνα τρεξίματος 1ο Galatsi Night Run, και η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει τους συμμετέχοντες για σημαντικές λεπτομέρειες που αφορούν την διοργάνωση.

Όπως είναι γνωστό και από την προκήρυξη οι εγγραφές έχουν κλείσει από την Κυριακή 22 Μαΐου και δεν θα πραγματοποιηθούν επιπλέον εγγραφές, ούτε την ημέρα της διοργάνωσης.

Η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής θα πραγματοποιείτε από τους συμμετέχοντες δρομείς αποκλειστικά και μόνο την Παρασκευή 31 Μαΐου και ώρες 17:00 – 20:00 και το Σάββατο 01 Ιουνίου και ώρες 10:00 – 14:00 στον χώρο μπροστά από την ΙΓ΄ εφορεία, στην πίσω πλευρά του ΠΑΛΑΙ.

Κατ΄ εξαίρεση θα μπορούν να παραλαμβάνουν την ημέρα της διοργάνωσης και αρκετή ώρα πριν την εκκίνηση, δρομείς από μακρινούς προορισμούς ή λόγω ειδικών συνθηκών και μόνο ύστερα από συνεννόηση με την Οργανωτική Επιτροπή.

Οι δημότες – Κάτοικοι Δήμου Γαλατσίου, με βάση και την προκήρυξη θα πρέπει να προσκομίσουν κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής την Υπεύθυνη δήλωση Δημότη – Κατοίκου, είτε σε έντυπη ή σε ηλεκτρονική μορφή. Επίσης για την συμμετοχή ανηλίκων θα πρέπει να προσκομίσουν κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής την Υπεύθυνη δήλωση Γονέα – Κηδεμόνα. Οι Υπεύθυνες Δηλώσεις υπάρχουν στο απαντητικό email επιβεβαίωσης της εγγραφής. Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες Δημότες – Κάτοικοι έχουν λάβει επιπλέον email που περιλαμβάνει τις Υπεύθυνες Δηλώσεις.

Την ημέρα της διοργάνωσης η κυκλοφορία στην Λ. Βεϊκου θα διακοπεί στις 20:00 από το Τμήμα Τροχαίας της Ελληνικής Αστυνομίας, από το ύψος της Ομορφοκκλησιάς μέχρι και την διασταύρωση με την Λ. Γαλατσίου. Συνεπώς θα πρέπει να μεριμνήσουν για έγκαιρη άφιξη. Χώρος στάθμευσης υπάρχει στο ρεύμα της Λ. Βεϊκου προς Μαρούσι στα 3 Parking μετά την πεζογέφυρα και τα έργα του ΜΕΤΡΟ. Χρησιμοποιώντας την πεζογέφυρα βρίσκεστε πολύ κοντά στον χώρο της εκκίνησης.

Το σημείο εκκίνησης βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου – ΠΑΛΑΙ (στο πίσω μέρος του ΠΑΛΑΙ), στο ύψος της ΙΓ΄ Εφορείας.

Κοντά στο σημείο της εκκίνησης θα υπάρχει χώρος φύλαξης των προσωπικών αντικειμένων των συμμετεχόντων. Μέσα στο φάκελο συμμετοχής υπάρχει αυτοκόλλητο. Με την παράδοση των αντικειμένων επικολλάτε ώστε μετά τον τερματισμό να αναζητηθούν και να σας παραδοθούν με βάση τον αριθμό συμμετοχής.

Κοντά στον χώρο της εκκίνησης θα υπάρχουν τουαλέτες (ανδρικές – γυναικείες).

Οι ώρες εκκινήσεων θα τηρηθούν αυστηρά και θα προσαρμοστούν μόνο με εντολή ανωτέρας αρχής.

Οι ώρες εκκίνησης

– Παιδικός αγώνας 1 χλμ: 20:30

– 5 χλμ:  20:45

Σταθμοί νερού

Θα υπάρχουν δύο σταθμοί νερού. Ένα στην διασταύρωση Λ. Βεϊκου & Λ. Γαλατσίου (2ο χλμ – αναστροφή) και ένα στον τερματισμό.

Απονομές

Η διαδικασία των απονομών, γενικής κατηγορίας και ηλικιακές θα ξεκινήσει με τον τερματισμό και του τελευταίου αθλητή περίπου μια ώρα μετά την εκκίνηση.

Το ¨1ο Galatsi Night Run¨ αποτελεί διοργάνωση του Δήμου Γαλατσίου και θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Galatsi Runners (Αθλητικός Σύλλογος Δρομέων Γαλατσίου). Την τεχνική επιμέλεια και υλοποίηση της διοργάνωσης έχει αναλάβει η MySportEvent.

Το ¨1ο Galatsi Night Run¨ πραγματοποιείτε  στο πλαίσιο της προώθησης της συμμετοχής των δημοτών και κατοίκων του Δήμου Γαλατσίου στον αθλητισμό και τη σωματική άσκηση, καθώς και της ανάδειξης και αξιοποίησης του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου – ΠΑΛΑΙ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο info@galatsinightrun.gr.

Διαρκής ενημέρωση για το 1ο Galatsi Night Run παρέχεται:

Στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης:  www.galatsinightrun.gr

Από τις σελίδες social media της διοργάνωσης:

fb: https://www.facebook.com/galatsinightrungr/

Instagram: https://www.instagram.com/galatsinightrungr/

Η Οργανωτική Επιτροπή